Glad tjej!

Hej på er igen! Eller er typ jag och tb som vet om bloggen... Hahah. Men fick iallafall med mig mamma ut till torp fick köpt mig lite kläder! Men på torp började jag kallasvettas och grejer känner mig inte helt kry! Men får ta mig en lång dusch sen och kanske färga håret.. Puss


Sol!

Hallå allihopa! Idag kom min balklänning den är jätte fin, men behövs sy in lite och fixa till så kommer jag bli balens drottning ;).. Haha... Nej men idag så skiner solen så gott ute men höll på att svettas ihjäl påväg till skolan. Men man ska inte klaga! Så idag blir de nog att träna och kanske torp om jag kommer mig ut dit! Är så grymt taggad på shoppa.. Känns som jag inte köpt kläder på tusen år.. Snart ska väll mamma och pappa börja med maten också de har beställt sån matkasse som kommer till dörren typ så är de maträtter för en vecka med recept som man ska laga.. Spännande och se om de är något gott..

Men puss hej!

Mina favvo pojkar nedan + pappi då!


Fuck this shit!

Hatar att vara sjuk! Jag hade ju tänkt o träna och grejer men neeeeej, självklart ska man bli sjuk-.- ska iallafall få McDonalds av mamma om en stund.. Tycker så synd om mig själv så bestämde mig för att jag är värd de! Har bara väldigt tråkigt, därför jag uppdaterar, ligger bara i sängen och svettas ena stunden och fryser ihjäl andra stunden! Kul att man blivit förkyld också, absolut, jätte kul! Jag lovar!!

Varning för groteskt bild!!!!!!!


Sjuk

Måste bara uppdatera med att säga att jag veeeeerkligen älskar 39 graders feber! As kul! Verkligen!


Hemma hos pappi

Ligger i soffan hemma hos pappa och kollar på hockey, i väntan på melodifestivalen. Har varit o badat i tumlaren idag, skoj, Rasmus är ju helt galen i vattnet! Han tog även några simmärken som han var gör stolt över. Duktiii! Aja jag ska fortsätta tjocka mig ett tag till! Imorgon blir det träning vill jag lova!!! De behövs nu fan.

Aja slänger in två bilder från igår hemma hos Pernilla, innan Harrys!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3351718/images/2012/pic_191140978.jpg" class="image">


Seg dag!

Hej nu sitter jag i soffan och har vaknat precis.. Illa jag var så jävla trött efter jobbet idag så direkt när jag kom hem somna jag.. Så idag har jag jobbat och sovit.... Men i morgon blir de förmodligen roligare då blir de kanske överby med mamma och senare på kvällen bli bjuden utav syster på langos. Puss o kram !


Oth

Sitter o myser med lille hishi och kollar på one tree hill. Älskar den grabben ska ni veta. Jaja kom nyss hem från torp, är ju otroligt bra väder ute så vi kände att man inte kan sitta hemma hela dagen och ruttna! Ikväll blir de nog spinning för min del, Men ha de bra Köss på er mina kära läsare ;)


Trött !

Hej! Idag har jag typ sovit länge sen blev de jobba kväll på hemtjänsten och i morgon blir de upp tidigt att jobba på äldreboende! Men de är härligt sen när lönen kommer men man vill ju dock ha lov med.. så nu ligger jag i Samir säng och ska nana snart. Puss


Min fula syster

Sitter och tjötar med min fula syster för er som ville veta de! Kram från therese


Det är jag som är Julia

Hej på er alla! Nu har jag och TB äntligen fått tummen ur röven och skaffat oss en blogg tillsammans! För er som inte vet är jag en tjej på 19 år (snart) och går sista året på omvårdnadsprogrammet på östrabo 1 i Uddevalla. Ni kommer få läsa om min vardag och lite allt möjligt! De va nog allt för mig så länge. Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0